HTML

Nemdakota

Politika! Fátyolos, ködös mellébeszélések nélküli kommentár a napi eseményekre. Nem jobb, nem bal, hanem demokrata és magyar!

Friss topikok

  • EXO: Vesd össze ezt a két térképet: 1.Romák aránya: hu.wikipedia.org/w/index.php?title=F%C3%A1jl:Roma_%... (2012.12.02. 20:43) Végső megoldás
  • TrueY: @Blogger Géza: "Nem tudom, honnan veszed ezeket a fantomszámokat. Magyarországon eddig a legmagasa... (2012.11.24. 15:19) Lehet más?

Nem dakota, hanem demokrata!

2012.10.28. 11:04 Nemdakota

MSZP nélkül nincs semmi?

Címkék: MSZP Bajnai Gordon Összefogás Együtt 2014

Az origo.hu által szerdán közölt cikke (http://www.origo.hu/itthon/20121024-az-mszpsek-nyitottak-bajnai-gordon-uj-mozgalmara.html) számomra nagyon rossz üzenettel bír: az MSZP már most igyekszik megfúrni minden olyan ellenzéki összefogást, ami kirángathatna minket jelenlegi helyzetünkből!

Bajnai Gordon október 23-án elmondta a tényállást: "rezsimváltás" kell, ami csak széles körű összefogással jöhet létre a demokratikus közép összefogásával! Valóban, sokat még nem tudunk. Se a részletekről, se programról, de az irány, amit megfogalmazott, támogatható! Erre jön Botka, Mesterházy, Lendvai és a többi gőgös szocialista és már elkezdenének diktálni! Önző, önérdekű feltételekkel állnának elő, mert "nekik van tapasztalatuk, szervezetük, infrastruktúrájuk...stb." Nos, kétség nem fér hozzá, tapasztalatuk van bőven. A jelenlegi állapotot is nagyrészt ők idézték elő a fene nagy tapasztalatukkal. Azért küldték nyakunkra Orbánt a fülkeforradalmárok, mert ezek nem értették a dolgukat! Erre most, hogy látszik legalább egy parányi reménysugár, azonnal tolakodnak, tetszelegnek a kompromisszum kész nagy megmentők szerepében, miközben már most bomlasztják az egész összefogást. Annyira nem is burkoltan!

Csak remélni tudom, hogy az Együtt 2014 mozgalom felelős döntéshozói alaposan átértékelik az elmúlt 20 év minden szereplőjével z együtt működést. Orbán leváltható, ez erősen érződik, tudja maga is! Ne lépjünk még egyszer abba a hibába, hogy a múlthoz rohanunk segítségért, mert ez eddig sose vált be, legutóbb pedig szörnyű katasztrófa került kilátásba!

Az MSZP politikusait pedig arra kérem, tartsanak egy kis önvizsgálatot! Ha komolyak az összefogásról dalolt elképzeléseik, akkor igen is vessék le a nagy köpenyt, legyenek alázatosak és álljanak be a sorba! Ha nem teszik, a küszöbön álló katasztrófa beteljesül! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nemdakota.blog.hu/api/trackback/id/tr674874528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása