HTML

Nemdakota

Politika! Fátyolos, ködös mellébeszélések nélküli kommentár a napi eseményekre. Nem jobb, nem bal, hanem demokrata és magyar!

Friss topikok

  • EXO: Vesd össze ezt a két térképet: 1.Romák aránya: hu.wikipedia.org/w/index.php?title=F%C3%A1jl:Roma_%... (2012.12.02. 20:43) Végső megoldás
  • TrueY: @Blogger Géza: "Nem tudom, honnan veszed ezeket a fantomszámokat. Magyarországon eddig a legmagasa... (2012.11.24. 15:19) Lehet más?

Nem dakota, hanem demokrata!

2012.11.10. 11:07 Nemdakota

Papcsáknak nem tetszik...

Címkék: Vélemény Papcsák Szánalmas

Felháborító, és nagyanyáim elbeszélései alapján a legsötétebb múltat idézi az a húzás, hogy a nepszava.hu oldalán véleményt nyilvánítani bátorkodó személyek ellen Papcsák "úr" feljelentést tett (http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=598700).

Kérdem Önt, "tisztelt" Papcsák "úr", hogy a kérdéses megjegyzések ön szerint hol lépik át a véleménynyilvánítás határait? Ön egy közszereplő (akármennyire fáj is ez nekünk), tűrnie kéne a hasonló megnyilatkozásokat! Ott, akkor ön ellen tüntettek, a megjegyzések ehhez méltóak. Ön, VÉLEMÉNYEM SZERINT nem már mint egy mini akarnok a nagy "vezér" árnyékában és pökhendiségében nem tud hova lenni, ha valaki rosszat mer szólni ön ellen! Szintén SZERINTEM, jobb lenne, ha meghúzná magát csendesen, mert ez az ön számára idilli állapot már nem tart sokáig (de biztosan nem örökké), és irtó nagy bajban lesz, ha a nép elzavarja a bandájukat.

Ha már erre a pályára adta a fejét, tűrje a kritikát, vagy menjen közmunkára havi 47 ezer forintért, hiszen mint egyik szellemi vezetője mondta, abból is bőven meg lehet élni ma Magyarországon!

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://nemdakota.blog.hu/api/trackback/id/tr564900120

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kommentbűnözés 2.0 2012.11.10. 14:02:48

Rájár a Népszavára a rúd.  Amikor életbe lépett a médiatörvény, rögtön megpróbálták alkalmazni a legpiszlicsárébb módon, és kormányzati szintről feljelentették a Népszava kommentelőit egy nevetséges indokkal. Az eredmény: pár nap bizonytalanság, ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása