HTML

Nemdakota

Politika! Fátyolos, ködös mellébeszélések nélküli kommentár a napi eseményekre. Nem jobb, nem bal, hanem demokrata és magyar!

Friss topikok

  • EXO: Vesd össze ezt a két térképet: 1.Romák aránya: hu.wikipedia.org/w/index.php?title=F%C3%A1jl:Roma_%... (2012.12.02. 20:43) Végső megoldás
  • TrueY: @Blogger Géza: "Nem tudom, honnan veszed ezeket a fantomszámokat. Magyarországon eddig a legmagasa... (2012.11.24. 15:19) Lehet más?

Nem dakota, hanem demokrata!

2012.11.18. 16:48 Nemdakota

Lehet más?

Címkék: LMP Együtt 2014

Az LMP beintett... Nem csak Bajnainak, nem csak az Együtt 2014 Mozgalomnak, hanem bizony saját magának is. Mióta Orbánék átvették a kormányrudat 2010-ben, azóta papolnak összefogásról, a demokratikus ellenzék szövetségéről, hogy leváltható legyen ez a söpredék, amely most bitorolja az országot (igen, tisztelt Papcsák "úr" többek között Ön is ide tartozik).

A baj ugye ott kezdődik, hogy az LMP ha megfeszül, akkor sincs akkora bázisa, hogy bárki felfigyeljen rájuk, viszont, ha érkezik egy Bajnai, aki meg tudja mozgatni a passzív szavazókat is, két hét alatt képes a legjelentősebb ellenzéki erővé kinőni magát, akkor már féltékenyek lesznek, mert hiába övék az ötlet, nem lehet övék a vezető szerep. Kérem a tisztelt közgyűlés nemmel szavazó többségét, hogy gondolkodjon el egy kicsit! Az összefogás éppen a kompromisszumokról szól, arról, hogy a saját, kicsinyes érdekeinket félretesszük az ország, a nemzet, a demokrácia érdekében. Nos, Önök ezen a téren előttem megbuktak. Jávor Benedek frakcióvezető úr lemondása is sejteti, hogy nincs minden rendben, az pedig különösen zavaró, hogy helyére egy politikai prosti, Mile Lajos került, aki hogy-hogy nem, a fél hazai pártpalettát megjárta már. Kicsit MDF, kicsit SZDSZ, kicsit FIDESZ, most éppen egy kicsi LMP... abban a pártban, amelynek egyik alapelve, hogy a múlt arcaiból nem kérnek senkit, vagy legalább is ezt próbálják belénk erőszakolni.

Hogy ezen húzásával az LMP amúgy sem nagy táborának mekkora részét sikerül megtartania, még a jövő zenéje, de gyanítom, hogy ennyi volt parlamenti pályafutásuk. 2010-ben rájuk szavaztam, 2 év múlva ezt már tiszta lelkiismerettel nem tudom megtenni.

Meggyőztek az összefogás szükségéről és én arra is fogok voksolni! LMP-vel, vagy anélkül!

38 komment · 7 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://nemdakota.blog.hu/api/trackback/id/tr244913059

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A lufi kipukkadt – de Bajnai még mindig le akarja fedni az LMP-t 2012.11.20. 14:11:04

Bár a pezsgők már be voltak hűtve, végül másfajta pukkanás hallatszott Bajnai és a MILLA E14-es csoportja felől, lufipukkanás. De mielőtt tovább mennénk, szeretnénk együttérzésünket kifejezni minden LMP-s felé, akiknek az elképzelése, akarata nem valós...

Trackback: Az LMP kudarca 2012.11.19. 13:04:33

Az LMP az elmúlt évek kemény munkájával nem volt képes meghatározó erővé növekedni. A hétvégén úgy jártak, mint az egyszeri Neo a Mátrixban: dönteniük kellett, a kék, vagy a piros kapszulát veszik-e be. Az önállóság melletti döntés ebben a Fidesz álta...

Trackback: Kert születik, I. felvonás vége 2012.11.19. 12:28:02

Nem vesztünk el, csak egy kicsit leragadtunk a kertben. Megfogadtam, teljesítettem: a kert megásva, hogy szerénytelenkedjem egy kicsit, "Be van fejezve a nagy mű, igen. A gép forog, az alkotó pihen." . 2012. november 18. 13 óra 58 perc. Tapaszt...

Trackback: A seggpötty lesz az új fideszes kokárda? 2012.11.19. 12:02:41

A szimpatizánsaik meg letolt gatyával fognak közlekedni, ország-világ előtt büszkén vállalva a NER-tagságot? “Tegyünk pontot a seggünkre!” – szól majd a Békemenet szervezőinek a következő felhívása? Netán a kormány példáját követve és...

Trackback: Nézegess elvakult vásárhelyi fideszes hívőket! 2012.11.19. 11:58:43

A nőknek Matolcsyra nedvesedett a bugyija, a hímneműek a miniszter szavaiból merítettek férfierőt. A miniszter úr kijelentéseinél csak a lakossági fórum közönségének odaadása volt elképesztőbb. Fanatizált arcok Hódmezővásárhelyen 2012 novemberében 10+1...

Trackback: Szerelmed, Fehéroroszország 2012.11.19. 11:29:50

Ha a FIDESZ-KDNP eddigi tevékenységét bárki bírálni merte idáig, soha nem önvizsgálat következett a kormány részéről, hanem a kritikák asztalról történő lesöprése, ami jól megmutatta, hogy a kormányzatnak még véletlenül sem fordul meg a fejében, hogy l...

Trackback: LMP 2012.11.19. 08:49:02

Az LMP nemet mondott Bajnaiéknak

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egyallampolgar 2012.11.19. 09:33:03

Az összefogást nem az uralkodó "söpredék" gazdaságpolitikája vagy egyéb "szakpolitikai" ballépése teszi szükségessé, hanem az általuk kitalált választási rendszer:
A győztes túlságosan felül reprezentatív a parlamentben. Megfejelve mindez egy rakás indokolatlanul 2/3-os törvénnyel (gazdasági paragrafusok).

Én az LMP-re szavaztam 2010-ben. Most azt gondolom nem fogok 2014-ben mert nem tartom reálisnak gazdasági elképzeléseiket. Sajnos Bajnai Gordonon (és Oszkó Péteren) kívül senki nem látszik e tekintetben kompetensnek. Ettől még örülnék ha valahogy sikerülnek küszöböt ugraniuk másfél év múlva.

champagneM 2012.11.19. 09:51:18

hihetetlenül undorító ez a hisztéria, ami amit van, hogy az LMP mer másként gondolkodni, cselekedni. Szégyelljétek magatokat.

Karipapa01 2012.11.19. 09:53:22

A gond ott van, hogy az LMP csupán azért került a parlamentbe, mert sok kiábrándult liberális és szocialista szavazó bennük látott reményt abban, hogy tényleg megváltozik a politika. Sajnos a produktumuk alapján nem lehetnek túl büszkék magukra, ennek okán nemigen számíthatnak olyan szavazóbázisra, mint az elmúlt választáson. Amikor az a tét, hogy az ellenzék képes-e leváltani a kormányt, sok LMP szimpatizáns számára is csak másodrendűvé válik, hogy a pártot benn tartsa a parlamentben. Úgy látszik, mégsem lehet más a politika, ugyanis azt nem egy kis párt fogja meghatározni a nagyokkal szemben, akik viszont nem akarnak más politikát. Szép dolog az önérzetesség, de adott helyzetben nem biztos, hogy célravezető.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2012.11.19. 09:57:44

Nagyon ostoba megközelítése ez a témának.

Szerintem nagyon sokan vannak akik nem bíznak se az MSZP-ben (így Bajnaiban se), se a Fideszben.

Az LMP neve (lehet más) és 2010-es programja mind arra épült, se MSZP, se Fidesz.
Magukat köpnék szembe ha az MSZP mögé állnak.

De tegyük fel hogy igazad van. És nincs elég bázis aki nem akarja se az MSZP-t, se a Fideszt.
Akkor viszont minek legyen a parlamentben ilyen párt egy demokráciában ?

Sir Galahad 2012.11.19. 10:02:17

A kérdés, amit az LMP eldöntött, egészen más. A kérdés az: van-e a régi Gyurcsány-Bajnai koalíción kívül más alternatívája (leszámítva persze a Jobbikot) a mostani kormánynak? Ha van, akkor azok, akik a Fideszben csalódtak, de az MSZP-t sem kérik vissza, mind az LMP mögé állhatnak, ha az LMP ügyesen politizál. Ez az LMP egyetlen esélye. Ha nincs, akkor meg úgyis mindegy nekik.

czjanos 2012.11.19. 10:04:10

@Karipapa01: "Az LMP csupán azért került a Parlamentbe", mert az utolsó pillanatban, mint a mennyei manna, az ölükbe hullott annyi kopogtatócédula, amennyi a bejutáshoz kellett.

irógép 2012.11.19. 10:05:42

Az amit művel a ballib média és a ballib propaganda blogok itt az indexen, az pontosan bebizonyítja, hogy hajszállal nem jobbak, mint a fidesz!!!
Aki mer önálló véleményt mondani, aki nem nyal be nekik, aki nem csatlakozik az egy a zászló (E14) és egy a táborba, az ellenség az áruló az szemét!!!
Szánalmas, és semmivel nem jobbak, mint a fidesz csak nem ők vannak hatalmon, és ez mocskosul fáj nekik!! De ugyan olyanok, mint a fidesz, aki nem velük van az áruló és ellenség!!
És ebből lehet itthon választani!!!
Nagyon szomorúúú!!!
Illetve itt az LMP akivel sok mindenben nem értek egyet, de mivel egyik gyűlölet keltő táborba sem fogok beállni maradnak ők!! És szerintem rajtam kívül sokan gondolják még így ezt, ezért szerintem egyáltalábn nem biztos, hogy vége az LMP-nek!!

Szevasztok 2012.11.19. 10:17:46

@irógép: "Illetve itt az LMP akivel sok mindenben nem értek egyet, de mivel egyik gyűlölet keltő táborba sem fogok beállni maradnak ők!! És szerintem rajtam kívül sokan gondolják még így ezt, ezért szerintem egyáltalábn nem biztos, hogy vége az LMP-nek!!"

Én nagyon szurkolok nekik, hogy végre képesek legyenek felmutatni egy IGAZI alternatívát a régi gárdával (Fidesz MSZP) szemben. (Ezért kaptak tőlem egy szavazatot 2 éve)

De nagyon szomorúan láttam azóta, hogy erre (eddig) nem voltak képesek.

Most egy deklaráltan baloldali beállítottságú Schiffer A.-nak kellene megszólítania a Fideszben megcsömörlött jobboldali szavazókat?!
Az eddigi teljesítményük alapján erre kevés esélyt látok. Így aztán az egyetlen reális eredménye ennek az önállóságnak az lesz, hogy megosztják az ellenzéki szavazókat, ami igazán csak a Fidesznek jó.

TrueY · http://qltura.blog.hu 2012.11.19. 10:18:45

"leváltható legyen ez a söpredék, amely most bitorolja az országot"

Ez egyszerűen nem igaz! Nem bitorolják, hiszen őket megválasztották egy demokratikus választáson! Mégpedig úgy, hogy semmiféle programot nem tártak az emberek elé! Ez minket, szavazókat minősít! (Akkor is, ha véletlenül nem rájuk szavazott valaki.)

Profi politizálást elvárni az LMP-től legalábbis naivság! Lelkes amatőrök gyülekezete. Nem tudom, hogy mi a véleményem róluk, mert annyira nem lehet tudni, hogy mit szeretnének. Bevallom nem bújom minden nap a honlapjukat...

HomicideWatch (törölt) 2012.11.19. 10:18:49

@czjanos:
Kopogatócádulával nem lehet parlamentbe jutni.

Radio Silicon 2012.11.19. 10:25:03

Nagyon helyes, hogy a Bajnai féle mozgalomba nem csatlakozik az LMP. Hűek maradtak az alapelveikhez annyiban, hogy "elég az elmúlt 20 évből". (Mondjuk ilyen szempontból még mindig a Jobbik a legszimpatikusabb, csak az sok budapestinek derogál az őket körbelengő antiszemita ill. rasszista rágalmak miatt)

dr kíváncsivagyok 2012.11.19. 10:29:47

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
"Szerintem nagyon sokan vannak akik nem bíznak se az MSZP-ben (így Bajnaiban se), se a Fideszben."

Valóban sokan ! Az LMP - nek 600 tagja van !

dr kíváncsivagyok 2012.11.19. 10:31:24

@TrueY:
" Nem bitorolják, hiszen őket megválasztották egy demokratikus választáson! "

Igen , megválasztották ! De arra hogy a maguk képére formálják a világot...és gazdaságilag tönkretegyék !

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2012.11.19. 10:42:25

@dr kíváncsivagyok:
Az Együtt 2014-nek meg van 5 tagja kb ?
Juhász , Bajnai , Gyurcsány, Kuncze, meg a furanevű Szolidaritás vezető...
Meg talán Kónya ?

De pl a 4k már beintett és most az LMP is.

TrueY · http://qltura.blog.hu 2012.11.19. 10:49:09

@dr kíváncsivagyok: Azt hogy "rosszra" használják az erejüket, arról a "nép" tehet. A '98-as ámokfutásuk után 2/3-dal megválasztották őket. Felteszem, aki rájuk szavazott ezt szerette volna. Megkaptuk. :(

Megjegyzem akkor ugyanez a Matolcsy a 7%-os növekedésből csinált 3%-ot. Most az 1-ből csinált -2-t. Stabilan hozza a -3%-ot! ;)

Disintegrator Rising · http://disintegrator.blog.hu/ 2012.11.19. 11:08:40

szegény maszopnyikok, úgy látom meghaladja agykapacitásotokat, hogy az lmp nem nyalt be melegszarig az mszp volt miniszterelnökének. hehe :D

Ppix 2012.11.19. 11:10:10

@champagneM:
Ez nem hisztéria nyuszifül, hanem realitás.
Nem az a kérdés, hogy az LMP-nek milyen programja van (egyébként elég billegő), hanem az hogy mit kockáztat az ország, ha marad az orbán rezsim. Sajnos ide jutottunk.
Ha egy politikai középen orientálódó, szabadon működő kiforrott többpárti demokráciában élnénk, akkor lehetne szőrözni az LMP programján. Ilyen itt most nincs, orbán szétvert mindent, gátlástalanul rombolja a demokratikus szabadpiaci rendszert. Aki nem akar keleti banánköztársaságot, az kénytelen ez ellen összefogni.
Nem kérdés, az LMP gondolkodhat másként. Csak mi, akik rá szavaztunk, kurvára nem fogunk 2014-ben rá szavazni. Két okból.
1) mert összefogás kell
2) az eddigi teljesítményük egyáltalán nem indokolja a megelőlegezett bizalmat.

Betelgeuse-2 2012.11.19. 11:10:34

@irógép: Biztosan rajtad kívül sokan gondolják még ezt. Ez a sok kb. a szavazásra jogosult (illetve szavazni akaró, nem mindegy) 2-3%-a. Lehet soknak nevezni ezt a 70-80ezer embert, a Népstadiont megtöltenék egy futballmeccsen, de a szavazatuk így 2014-ben annyit sem fog érni, amennyibe került a szavazólap maga. Mert nem 70-80ezer ember fogja leváltani az Orbán kormányt, hanem 2,5 millió ember szavzata kell ehhez. És lehet, hogy nagyon fog hiányozni az a 70-80ezer, amivel az LMP eléri, hogy ő nem jut be a parlamentbe, és az ellenzéki összefogás sem győz. De az idealista lelkiismeretünk úgymond tiszta marad... Tiszta marad?

Betelgeuse-2 2012.11.19. 11:12:54

@Disintegrator Rising: Tudom, te örülsz, hogy 2014-ben ismét Simicska és Nyerges fogja további 4 évre irányítani az országot, te meg vasárnaponként kezet csókolsz Orbánnak a templomban. OK, így is lehet. Tisztellek ezért.

Disintegrator Rising · http://disintegrator.blog.hu/ 2012.11.19. 11:15:02

@Betelgeuse-2: mivel fidesz szavazó vagyok, mint minden más normális ember, nyilván örülök. az lenne fura, ha annak örülnék, hogy a szemkilövető párt bajnai hátán ismét megkaparintja a hatalmat.

irógép 2012.11.19. 11:17:42

@Szevasztok: Hát oké, így is lehet nézni értem az indokodat!
Csak látod ez a baj, régen a fidesz is ezt nyomatta, aki nem rájuk szavaz, az a kormánynak tesz jót, és akkor az a haza ellensége!
És most meg a mostani ellenzéktől kezdem ezt érezni!!
Pedig ők elvileg a demokraták és ők itt tök más politikát ígérnek!! De én azt látom már most arra az útra lépnek, ami eddig is az ország megosztásához vezetett!
Úgyhogy nem vagyok derűlátó cseppet sem!

stirlitz. 2012.11.19. 11:57:53

Schiffer egy gyomorbajos fasz - gondolta Stirlitz.

Csabagyöngye · http://lehetmas.hu/176 2012.11.19. 12:22:51

lmpbekes.blog.hu/2012/11/18/a_szovetsegesi_politika_dilemmai_az_lmp_xx_kongresszusan

"Minden LMP-tag azt szeretné, ha Orbán Viktor minél hamarabb és minél messzebb kerüljön a kormányrúdtól. De a többség tegnap este ennél tovább ment és olyan megoldást keresett, amely az „orbánviktorokat” minél tartósabban el tudja távolítani a hatalomból.
Ezért nem tartotta morálisan elfogadhatónak azt, hogy egy korábbi kormányfőt, egy másik színű oligarchát aktívan támogató lépést szavazzon meg a kongresszus. Hiszen ezzel jó eséllyel garantálnánk az újabb kiábrándultságot a választók részéről és azt, hogy 2018-ban Orbán Viktor visszatérjen s ott folytassa művét, ahol elkezdte. Az LMP küldetése pedig az, hogy megtörje a kartellpártok váltógazdaságát és tartós gyógyírt találjon az ország betegségeire."

Blogger Géza 2012.11.19. 12:24:47

@TrueY: Nem tudom, honnan veszed ezeket a fantomszámokat. Magyarországon eddig a legmagasabb éves gazdasági növekedési ütem (5,2%) 2000-ben volt, Matolcsy alatt. Se előtte, se utána nem volt magasabb.

felcsutisuttyo 2012.11.19. 12:26:01

Most látszott igazán.., hogy az LMP egy szarkupac, aki azt képzeli magáról, hogy lekvár mert felkerült egy polcra:DDDD
(igaz hogy kis kupac,... de szar) ez beigazolódott,

" Kongresszusosdit játszottatok"? hülye gyerekek? -:D

A..3 százalékos "tocska."(pontocska) a palettán.?......mert pártocskának sem lehet nevezni az LMP-t.
......s eldöntötték, hogy élősködtök még egy másfél évet az adófizetők pénzén...és utána oszlás van...!!!!!!!!! Megérdemlik ezt a " Pető Iván" fazon Schiffert...
...Igaz, mindenki kell (ene) az Orbán Maffia Diktatúrájának eltörléséhez és az új 2/3 hoz... de LMP nélkül is meglesz.!!!!Nem kellenek! Sőt jobb i így!!
Nem is kell ilyen kerékkötő LMP Banda az E 14 hez!!!!!! Jobban is jár az E.14. Csak örök akadékoskodás lenne...és veszekedés, önfejüsködés bomlasztás.
Az LMP csak egységet bomlasztó tényezők . Még Ők akarnak feltételeket szbni, hogy kivel egyesüljenek Bajnaiék??? azaz aE14???????Ti ? Akik ilyen pici támogatottsággal bírnak?...és bohóckodnak ????

Most Magyarországot kell megmenteni és nem zöld bóvlikról tárgyalni...

Most már egyen értéküek Orbánnal a rosszat akarjátok az Országnak. TAKARODÓ!!!!!
A 2010-es Fidesz Banditák 2/3 át is az LMP- nek köszönheti az Ország!!!!!!!Nem felejtettük el!!!!!!!
Lehet Más a Politikában csak Ti nem!

felcsutisuttyo 2012.11.19. 12:27:31

Bármi bárkivel!!!!!!!!!!!CSAK EZ A DIKTÁTOR ÉS BANDÁJA TAKARODJON !!!!!!!!!!!DE MÉG AZ ORSZÁGBÓL IS ..ÉS AZ ÉLETBŐL IS !!!!!

Karnamantra 2012.11.19. 12:36:28

@Egyallampolgar: Ezzel a kommenttel így teljesen egyet tudok érteni! És mivel átlagember vagyok, sokan döntenek, döntöttek úgy, mint én. Nem mennék szavazni, ha nem jött volna az E14, de így már látom értelmét. És én is örülnék, ha bent maradnénak, akkor még lehet csábítani őket, ha velük lenne meg a 2/3-ad.

épészmérnök 2012.11.19. 12:57:20

@champagneM: "hihetetlenül undorító ez a hisztéria, ami amit van, hogy az LMP mer másként gondolkodni, cselekedni. Szégyelljétek magatokat."

Tanuld meg elviselni az ellenvéleményeket.

épészmérnök 2012.11.19. 12:58:42

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Radi-lmp-sek, mit szóltok ahhoz, hogy vasárnap hajnal óta ti vagytok az orbánisták kiskedvencei?

épészmérnök 2012.11.19. 13:00:00

@stirlitz.: "Schiffer egy gyomorbajos fasz - gondolta Stirlitz."

A hipotézis meglehetősen plauzibilis.

Attitude Adjuster · http://atta.blog.hu 2012.11.19. 13:12:25

"2010-ben rájuk szavaztam, 2 év múlva ezt már tiszta lelkiismerettel nem tudom megtenni."

Ez egy kicsit olyan már, mint a partizános vicc.

Szombat óta annyi 'LMP szavazó' csalódott, hogy csoda, nem ők szereztek '10-ben kétharmadot. :D

"Hogy ezen húzásával az LMP amúgy sem nagy táborának mekkora részét sikerül megtartania, még a jövő zenéje"

Egy igennel vajon mekkora részét sikerült volna? Annak, aki egyszerűen csak Orbán ellen akar szavazni, miért lenne vonzóbb az Együtt 2014-ben feloldott LMP, mint bármelyik másik résztvevő?

genyamagyar 2012.11.19. 13:20:04

Az LMP a politika Zámbó Krisztiánja...

Nyög, hisztizik, fogadalmat tesz... aztán a nagy büdös semmi!

Kukába velük!

Attitude Adjuster · http://atta.blog.hu 2012.11.19. 13:20:36

@épészmérnök:

"Radi-lmp-sek, mit szóltok ahhoz, hogy vasárnap hajnal óta ti vagytok az orbánisták kiskedvencei?"

És ahhoz vajon mit szólnak, hogy vasárnap hajnal óta ők a baloldal új sátánjai? Hogy addig voltak 'demokraták', amíg úgy tűnt, szépen beállnak majd az utódpárt vezette sorba?

Ennek a döntésnek a legfontosabb fejleménye messze ez: a baloldal demokráciafogalmának egyetlen, kizárólagos eleme az, ha ők vannak kormányon.

Betelgeuse-2 2012.11.19. 13:22:06

@Disintegrator Rising: 11:15-ös bejegyzésedben legalább elismerted, hogy Simicska és Nyerges irányítja az országot, és te ennek örülsz. Lelked rajta.
Az viszont tökéletesen jellemző rátok, amit írtál: "fidesz szavazó vagyok, mint minden normális ember". Látod, ez a különbség köztetek, fidesz szavazók, és a többség között: mi titeket is normális embereknek tartunk, de ez fordítva, a részetekről nem igaz. Az Orbán által 2002-ben kiásott árok így soha nem fog betemetődni.
A "szemkilövető párt"-on meg már csak mosolyogni lehet: 2006-ban a csőcselék egy (hangsúlyozom: EGY) tagjának véletlenül kilőtték a szemét. Sajnos van ilyen. Aki korpa közé keveredik, megeszik a disznók.

Budapesti Szeretkezési Vállalat 2012.11.19. 14:11:16

Az LMP már az elejétől fogva ássa el magát, és egyre jobban kibukik, hogy ők is csak olyan megélhetési politikusok, mint az összes többi, akik nagy dumával jöttek, de ahogy odafértek a húsosfazékhoz, azonnal elfelejtkeztek ezekről az ígéretekről.

(Na jó, mivel a füvet még nem legalizálták, és a napi narkójukhoz csak veszélyek árán juthatnak hozzá, ezt az egy ígéretet még úgy-ahogy hajtják.)

E tekintetben semmiben sem különböznek a Jobbiktól (pl. lemondás a mentelmi jogról, pláne annak eltörlése stb.).

TrueY · http://qltura.blog.hu 2012.11.24. 15:19:45

@Blogger Géza: "Nem tudom, honnan veszed ezeket a fantomszámokat. Magyarországon eddig a legmagasabb éves gazdasági növekedési ütem (5,2%) 2000-ben volt, Matolcsy alatt. Se előtte, se utána nem volt magasabb."

Bocs! Igazad van! A 7% csak a szokásos "jövőre masszív növekedés lesz" szöveg lehetett! A 10% meg a még szokásosabb jövőre kivetített vágyálom. Én is bedőltem a Matolcsy propagandának!
süti beállítások módosítása